Известие

Collapse
No announcement yet.

Премахване на фабричен имобилайзер. Къде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщение
    я по добре да не го давам да ми го барат, че две еднакви мнения не видях тука
    Ако не ти прави проблеми, няма причина да го пипаш.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Колеги мой приятел с 156 имаше този проблем , тогава говорих с един мой приятел ключар и той ме посъветва да сваля антената и да сложа ключа в средата , да дам контакт и ако всичко е наред да изолирам с тиксо за да не шава .
      След това го преместих за да не е пред очите на евентуални крадци и пича кара така над 2 години без никакви ядове .
      На 166 не става така , като сме в тема за проблем .
      Там чипа се кърти от ключа и се поставя на антената отгоре в един джоб точно като за чипа направен и си караш , моята 166 е така , рядко но се случва да даде на таблото че не е разпознат , но като дадеш втори път контакт всичко е наред.
      Процедурата е лесна и в двата случая и не струва нищо освен време и малко нерви .
      Ако някой иска малко повече информация 0878 75 15 97 Ваклин
      Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
      Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

и аз съм залепил чипа на антената, но пак прави проблеми. на мен не ми е проблем защото си му знам чалъма, но като дам колата на баща ми или на приятел и им направи проблем почват да ми звънат.
        JTD 105+

Comment

Ами сложи си емулатор щом не искаш да се пипа ЕКУ-то и всичко ще е точно.
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщение
            и аз съм залепил чипа на антената, но пак прави проблеми. на мен не ми е проблем защото си му знам чалъма, но като дам колата на баща ми или на приятел и им направи проблем почват да ми звънат.

Колега дай телефон да ти звънна да поговорим каде и как е поставен чипа
            Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
            Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

000
              Last edited by tur4in; d.m.y г., 12:02.
              JTD 105+

Comment

Working...
              X